2011. augusztus 8., hétfő

Royal Rangers Nyári Tábor Gödöllő

A Rolyal Rangers egy evangéliumi keresztények által létrehozott cserkész szervezet, ami a tinédzsereket tanítja elsősorban Isten Igéjére, másodsorban pedig a természetben való nomád életmódra sok jó program és szórakozás közben.

Idén a tábor Gödöllőn volt. A fotógép ismételten kattogott. Próbáltam az emberekre összpontosítani, de más is akadt lencsevégre. Egész héten zuhogott az eső, kivéve pár napot, a képek ez alatt készültek. Viharban nem mertem fotózni :) inkább bebújtam a sátramba és vártam hogy vége legyen.Próbáltam a portréfotózásomat is csiszolgatni, több-kevesebb sikerrel... 

A programok közt sok érdekes dolog volt, például a minden évben sikernek örvendő ládamászás...


...és az akadálypálya, ami idén egy nagyon érdekes, és veszélyes helyen lett felállítva. De ettől függetlenül nagy sikere volt ennek is.

Mivel a táborhelyünk nem volt körbe kerítve, ezért éjszakánként egy órás váltással őrök figyeltek az illetéktelen behatolókra. A nagyobb korosztály két éjszaka is megpróbálta a kisebb korosztálytól ellopni a zászlót, de sikertelen volt mindkettő akció, az őrök éberek voltak.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése