2011. december 2., péntek

Új külső

Megújult az oldal. Szükséges volt már szerintem. Kicsit elegánsabbnak érzem így egy fekete-szürke áttünéssel.
A fekete nagyon jó szín (bár többek szerint ez nem is szín) mert jól kiemeli azokat a dolgokat, amik nem feketék (pl a képeket), és ez nem hátrány.

A logó elég egyszerű, nem akartam túlcsicsázni. Természetesen saját kézzel csináltam, vagyis - ebben az esetben kivételesen nem Photoshoppal, hanem - Inkscape-vel.
 A photo workshop onnan jött, hogy már korábban valahol olvastam egy - már vitának nevezhető - komment sorozatot, ahol a 'photography' alcím használatának elcsépléséről volt szó. Sokat gondolkoztam, hogy mit lehetne ehelyett használni, mert én is így éreztem. Sok név eszembe jutott, de egyik sem volt az igazi, úgyhogy photo workshop maradt a végén. Ezzel se voltam megelégedve, amíg az első logó-prototípusnál fel nem fedeztem a photo-shop összecsengést. Na ez már valami! Úgyhogy egy kis átszínezést követően kiraktam az oldalra.

Mindent összevetve szerintem sok haszna volt az újításnak.

5 megjegyzés:

  1. Jó, nekem tetszik, de nekem a régivel sem volt bajom. Ezek a mondatok tudják az emberben áthúzni azt, amit csinált. :D Saját kézzel csináltad? Szép az írásod... :) :D

    VálaszTörlés
  2. Szép az új kabát! Üdv! Egy photography-s ;)

    VálaszTörlés
  3. gyuree: Kösz! :D Csak a logót csináltam, a háttér az sablon.

    edaniel: Köszi! Nekem nincs különösebb bajom a photography-val, csak sok helyen láttam már, és valami újat akartam. :)

    VálaszTörlés
  4. rohadt jól néz ki s mellette tök egyszerű

    VálaszTörlés